Formular Înscriere – Trupe

Acesta este Formularul de înscriere pentru trupe care doresc ca biografia și lucrările lor să fie publicate pe site-ul Omu și Libelula. Vă rugăm să citiți cu atenție îndrumările de la fiecare câmp. Câmpurile marcate cu steluță roșie sunt obligatorii.

Din motive de continuitate și pentru a nu pierde pe viitor conținutul site-ului nostru, vom descărca video-urile în care sunt înregistrate melodiile dumneavoastră și le vom încărca în canalul nostru. Astfel vom evita posibila ștergere a video-urilor de pe canalele dumneavostră și pierderea conținutului de pe site-ul nostru. Raspunsul negativ nu va influenta colaborarea, scrierea articolului sau aderarea dumneavoastra la ideea Omu' si Libelula insa ar putea aduce pe viitor probleme de stabilitate site-ului. Multumim pentru intelegere

Nota: Trupele care prin completarea formularului nu ne furnizează material (între 3 si 10 lucrări proprii/cover/tribute) nu vor fi luate în considerare. De asemenea vă rugăm dacă urmează să ne trimiteți materialul prin e-mail să semnalați acest lucru în câmpul de mai sus numit Lucrări. Mulțumim!